Uw fiscale en administratieve sparringpartner voor nu en de toekomst!

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Van Coert & Partners is een belastingadvies en administratiekantoor

Over ons

Wij werken met plezier

Ons team is dan ook zeer gedreven. Wij helpen u graag om de administratieve processen in kaart te brengen, samen met u te verbeteren en u en uw organisatie op fiscaal gebied te ondersteunen.

Ons team bestaat uit kundige mensen met passie voor het vak. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en in Den Haag. Doordat wij met cloud gebaseerde oplossingen werken bestaat ons klantenbestand uit bedrijven gevestigd over het hele land.  

Wij boeken resultaat

Onze specialisten hebben tot doel u inzicht te geven in uw financiën, u assisteren bij de aangiften. Handelen binnen de gestelde deadlines is een must.

Wij bewijzen onszelf steeds opnieuw door deadlines voorop te stellen en te allen tijde te halen. Onze klanten kunnen elk moment vertrekken wanneer zij niet tevreden zijn. 

Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord

Bij onze keuzes voor ondernemen houden wij rekening met de maatschappelijke effecten. Wij geloven erin dat de aarde nog langer mee zou moeten gaan dan enkel onze generatie. Daar dragen wij graag onze steentje aan bij.

Onze website hosting is  groen. Wij gebruiken waar mogelijk groene vervoerswijzen (openbaar vervoer, de fiets, en elektrisch rijden). Bij de aanschaf van goederen houden wij rekening met het milieu door zo veel mogelijk producten een tweede kans te geven. Wij kopen waar mogelijk tweedehandse, fairtrade én ecologische producten.

Het VCP-team

Arez

Partner belastingadviseur
Loan Schermafbeelding 2024-06-19 100510

Loan

Financieel administratief medewerker

Mirko

Managing partner
Trony Schermafbeelding 2024-06-19 100757

Trony

Financieel administratief medewerker
Bawan Schermafbeelding 2024-06-19 100304

Bawan

Financieel administratief medewerker
Linda Schermafbeelding 2024-06-19 100858

Linda

Administratief medewerker

Reviews

Ziryan Salayi
Ziryan Salayi
Lees verder
De partners van Van Coert zijn zeer betrouwbaar en eerlijk. Ik waardeer hoe zij gevraagd en ongevraagd mij van advies voorzien om mijn bedrijven financieel gezond te houden en te helpen groeien.
Beachfit
Beachfit
Lees verder
Van coert en partners werkt snel en doeltreffend. Altijd bereikbaar voor vragen met heldere antwoorden.
Chee-Hong Hsia
Chee-Hong Hsia
Lees verder
Via een vriend was ik bij Van Coert & Partners terecht gekomen en tot de dag van vandaag geen enkel moment van spijt gehad. Ondertussen ben ik van 1 bedrijf naar 3 bedrijven gegaan van Coert & Partners regelt al onze financiële zaken.
Maurice van Rotterdam
Maurice van Rotterdam
Lees verder
Ik zou Van Coert en Partners aanbevelen aan andere omdat ze altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en meedenken. Daarnaast word de boekhouding overzichtelijk weergegeven en is de communicatie duidelijk.
Vorige
Volgende
nl_NL